Class Lighting Control bediening

Licht speelt een steeds grotere rol bij de ideale leeromgeving van kinderen op scholen. Uit onderzoek is gebleken dat elke kleur licht een eigen invloed heeft op motivatie en ontspanning.

Zo heeft koel licht een positieve invloed op het concentratievermogen en de motivatie, terwijl warm licht juist voor ontspanning en rust zorgt. Door klaslokalen te voorzien van het Class Lighting Control-systeem geven vooringestelde scenes het juiste licht ophet juiste moment, eenvoudig te kiezen met een druk op de knop.

De Class Lighting Control bestaat uit meerdere, DALI-gestuurde T5-armaturen met een speciale MLO-afscherming. De armaturen worden aangestuurd door een bedieningspaneel met 4 voorgeprogrammeerde scenes. Deze scenes zo geprogrammeerd dat zij een eigen functie hebben, bijvoorbeeld Rust of Concentratie.

Voor het optimale resultaat zijn de scenes zorgvuldig ingesteld op zowel lichtkleur, als lichtsterkte. Daarnaast zijn er de aan- en uitknop voor het in- en uitschakelen, maar ook voor het handmatig dimmen van het licht.

– Speciaal ontwikkeld voor scholen
– Bevordert de leeromgeving voor leerlingen
– DALI-gestuurd
– Eenvoudig te bedienen met voorgeprogrammeerde scenes
– 4 Scenes met een eigen functie, zoals Rust en Concentratie