Producten

Onze producten in uw project

Contact

Voor meer informatie en aanschaf

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van interessante informatie en aanbiedingen.

Over ons
> naar pagina
Projecten
> naar pagina
Advisering
> naar pagina
Aftersales
> naar pagina
Contact
> naar pagina

Over ons

Unired Lighting B.V. is in ruim 20 jaar tijd gegroeid tot een moderne, flexibele en innovatieve fabrikant.
Sinds de oprichting in oktober 1991 als product van TL-verlichting, is Unired ontwikkeld tot een volwaardige fabrikant met een geheel eigen programma. Door goede kennis van zaken en door productielijnen in eigen beheer is het mogelijk om razendsnel te voldoen aan iedere wens van de klant. Onze missie is dan ook:

Het in de markt zetten van complete lichtconcepten die op een verantwoorde, duurzame manier zijn ontwikkeld en gefabriceerd, en in gebruik eenvoudig, energiezuinig, functioneel, betrouwbaar en betaalbaar zijn”.

 

Duurzame ontwikkeling en productie
In de loop der jaren zijn wij ons als organisatie steeds meer gaan realiseren dat we maar een heel klein radertje zijn in de grote wereld om ons heen. Door producten te maken en te vermarkten die invloed hebben op de opnamecapaciteit van de atmosfeer en het gebruiken van grondstoffen die op kunnen raken, hebben wij een verantwoordelijkheid voor de generaties die na ons komen.

Duurzaam denken en ontwikkelen staan daarom bij ons hoog in het vaandel. Nadenken voordat je wat doet en er voor zorgen dat er een ideaal evenwicht ontstaat tussen ecologische, economische en sociale belangen (in de volksmond de drie P’s: People, Profit en Planet) zijn onze uitgangspunten bij het bedenken van nieuwe lichtconcepten.

 

Door toepassing van nieuwe LED technieken in combinatie met geavanceerde reflectoren, verbruiken onze nieuwe armaturen steeds minder energie waardoor CO2 -neutrale gebouwen steeds realistischer worden. Het is volgens ons alleen nog een kwestie van tijd tot projecten individueel energie gaan opleveren.

Al deze veranderingen maken de markten waarin wij opereren dynamisch en uitdagend en geven ons de spirit om alleen het beste van het beste in onze producten te stoppen.